Quantafuel

Det fremgår av en melding fra selskapet. Parterne kan altid indgå et forlig før under og selv efter voldgiften har talt.


Scientists Warn We Are Now Entering The Plastic Age Water Bottles Lunch Bags And Clothing Laced With Micr Marine Pollution Water Pollution Oceans Of The World

Det meste av pengene vil gå til sorteringsanlegget i Esjberg.

. Quantafuel har utstedt 16 millioner nye aksjer med en kurs på 25 kroner. Esbjerg-utbyggingen til Quantafuel går fremover som planlagt og selskapet har nå signert en avtale med Eggersmann en ledende leverandør av avfallsbehandlingsanlegg fremgår det av en melding torsdag. Voldgiften har kun mandat da parterne i fællesskab har vurderet at voldgiften skal tale.

Selskapet skriver i en børsmelding at pengene skal gå til å finansiere vekstprosjekter. Vi er nå i en svært god posisjon til å bli markedsleder i en. I tillegg forentes en del av pengene å gå til innledende investeringer til anlegg i Dubai og Storbritannia så vel som til.

Sluttkurs på torsdag var 28 kroner. Etter avtalen eier Quantafuel ASA 100 prosent av de tre britiske selskapene. Voldgiften er dyr men koster mindre end en retssag.

Kontrakten inkluderer ingeniørarbeid og gir Quantafuel en fastsatt produksjon som sikrer tidsplanen. Quantafuel har inngått en avtale med Midas Group AS om å kjøpe resterende 50 prosent av aksjene i Quantafuel UK Ltd Quantafuel Sunderland Limited og Quantafuel Cheshire Limited.


Polysans Typeface On Behance Typeface Lettering Alphabet Lettering


Ausder Logo Design By Easylab99 Identity Design Logo Logo Design Trends Logo Design


Aesthetic Logos Logo Design Women Organic Logo Design Logo Design


Quantafuel Produces Environmentally Friendly Clean And Cheap Synthetic Diesel Not Biodiesel From Wasted Resources


Gunluk Para Girisi Olan Hisseler Gunluk Para Haber


Business Stocks Plasticrecycling Quantafuel Central European Capital Partners Quantafuel As Ord Healthcare Conference Ord Investing


Turning Plastic Waste Into Environmentally Friendly Fuel With Quantafuel By Zammax Organic Logo Design Logo Branding Identity Logo Branding


Pin On Regards


Express Delivery Logo Business Card Logo Logo Design Business Logo Design


Epingle Par Sanjana Arora Sur Essay Ballon De Plage Divertissant Beach Volley


Pin By Sanjana Arora On Essay Horses Essay Short Essay

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel